Rosavirkat -

Sju dagar kvar..

Nu är det sju dagar kvar av den "rosa månaden". Passa på att beställa en/flera blommor till dig själv eller någon du tycker om!

Cancer, i alla dess former, är en hemsk sjukdom och varenda öre som vi samlar in går oavkortat till Cancerfondens Rosa bandet-insamling!

Den största anledningen till att vi startade denna insamling var att vår egen mamma drabbades av bröstcancer 2005. Hon ett av bevisen att det går att ta sig igenom sjukdomen (och bli en starkare människa)!

Det som är läskigt är att så många som 7000 kvinnor i Sverige drabbas varje år -var 9:e drabbas nån gång i livet! Sjukdomen drabbar ung som gammal och vi alla känner säkert en eller flera som är eller varit sjuka i bröstcancer.

Därför tycker vi att det är viktigt att se till att cancerforskningen går framåt! Och eftersom vi inte är några forskare, så gör vi det genom att samla in pengar till forskningen! Hjälp till du med! En tjuga är inte mycket för en enskild person, men många bäckar små...Så köp en rosa blomma för alla de kvinnor som i framtiden kommer att få beskedet att de fått cancer, har en större chans till bättre behandling och en bättre chans att överleva!!

Tack/

Heidi och My

PS: Glöm inte att undersöka brösten regelbundet! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0